GRATIS BEZOEK AAN HUIS/ BEDRIJF AL VANAF 1 SET:

Afbeelding invoegen

Gabriëls Gehoorbescherming bezoekt uw bedrijf, club of vereniging al vanaf 1 set geheel GRATIS in Nederland en vanaf 3 sets ook in het Vlaams sprekend deel van België.  Het bezoeken van uw bedrijf op locatie is op korte termijn te realiseren, reeds drie weken na ons bezoek ontvangt u het eindproduct. Het bezoek geldt niet voor de wadden-eilanden. Onze specialisten komen dan bij U thuis of op het bedrijf aanmeten, zodat wij zeker weten dat de oor afdrukken van een hoge kwaliteit zijn. Let op: Dat Uw oren schoon zijn. Een eerste vereiste voor goede oor afdrukken. 

   U wordt na Uw bestelling gebeld om een bezoek afspraak met U te maken. Wij bezoeken al vanaf 1 set geheel Gratis in Nederland en vanaf 3 sets ook in België. Het bezoek voor Nederland geldt niet voor de Wadden- eilanden. Het gemak dient de mens, U hoeft er niet meer voor van huis.

   Mocht een bezoek U niet uitkomen, dan kunt U ook altijd nog Gratis gebruik maken van één van de Winkels om de oor afdrukken te laten maken.

   U kunt ook op ons kantoor adres komen in Sprang-Capelle, Meidoornlaan 17 om de oorafdrukken te laten maken. Dit kan echter alleen op afspraak Tel: 06-25082078

    

   >Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen,portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors Gehoorbescherming