Verzekering tegen verlies/ beschadiging:
 
 

Als U kiest voor een aanvullend pakket bij Uw gehoorbeschermers op maat: een zeer voordelig schoonmaak set + gratis verzekering, dan gelden voor de verzekering de volgende voorwaarden:

 

·        De verzekering geldt voor een periode van 2 jaar, vanaf de factuurdatum.

·        Er geldt bij verlies of beschadiging een eigen risico van € 20,00  per kant ex. BTW

·        Bij verzending van de vervangende beschermer worden verzendkosten berekend.

·        De beschermer wordt altijd in dezelfde uitvoering geleverd, dan die ook eerder is geleverd. Dus geen motorrijder uitvoering, als U eerder een normale uitvoering had met koord+klem.

·        De vervangingsgarantie geldt alleen voor de beschermers en is dus niet van toepassing op eventuele koordjes, communicatiemiddelen of etuis.

·        De vervanging garantie is persoon gebonden en derhalve niet overdraagbaar.

·        Bij het verstrijken van de 2 jaar, vallen Uw beschermers niet meer onder de vervanging garantie en worden er de dan ook de dan geldende prijzen berekend.

LET OP: Bewaar Uw oor afdrukken altijd 5 jaar lang, deze hebben wij namelijk nodig bij verlies en of beschadiging. Heeft U deze niet meer dan moeten wij helaas extra kosten in rekening brengen voor het maken van nieuwe  oor afdrukken. U krijgt deze oor afdrukken bij elke nieuwe set aangeleverd.

>Gehoorbescherming, gehoorbeschermers, oordoppen, oordop, gehoorbescherming op maat, oordoppen op maat, otoplastieken, slaapdoppen, portofoon oordoppen,portofoon set, slaapdoppen op maat, muzikanten oordoppen, muzikanten gehoorbeschermers, in ears, in ear monitors Gehoorbescherming